Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Михальські Торстен - Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...

Михальські Торстен - Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...

Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Михальські Торстен
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна... : Довідник
Видавництво: ПАІС, 2006 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
III> 70448
627612 Главный филиал

Михальські, Торстен.
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів : Довідник / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін.– Львів : ПАІС, 2006.– 326 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 9967-651-44-4 : 30.00.

ББК У530.670-07я2
ББК Х516.1я2
ББК Х9(4УКР)301.142я2

-- 1. Якість продукції – Управління. 2. Харчові підприємства – Управління якістю. 3. Міжнародні стандарти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025