Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Михальські Торстен - Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...
Михальські Торстен - Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна...
Книга
Автор: Михальські Торстен
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна... : Довідник
Видавництво: ПАІС, 2006 г.
ISBN відсутній
Автор: Михальські Торстен
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжна... : Довідник
Видавництво: ПАІС, 2006 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
III> 70448
627612 Главный филиал
Михальські, Торстен.
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів : Довідник / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін.– Львів : ПАІС, 2006.– 326 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 9967-651-44-4 : 30.00.
ББК У530.670-07я2
ББК Х516.1я2
ББК Х9(4УКР)301.142я2
-- 1. Якість продукції – Управління. 2. Харчові підприємства – Управління якістю. 3. Міжнародні стандарти.
III> 70448
627612 Главный филиал
Михальські, Торстен.
Управління якістю у харчовій промисловості із врахуванням Європейського харчового кодексу і міжнародно визнаних стандартів : Довідник / Торстен Михальські, Франк Ліліє, Анжеліка Досін.– Львів : ПАІС, 2006.– 326 с.
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 9967-651-44-4 : 30.00.
ББК У530.670-07я2
ББК Х516.1я2
ББК Х9(4УКР)301.142я2
-- 1. Якість продукції – Управління. 2. Харчові підприємства – Управління якістю. 3. Міжнародні стандарти.