Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Поляков Олександр Максимович - Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
Поляков Олександр Максимович - Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
Книга
Автор: Поляков Олександр Максимович
Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
Видавництво: ЧДТУ, 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Поляков Олександр Максимович
Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
Видавництво: ЧДТУ, 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
B 43256
Главный филиал Главный филиал
Поляков, Олександр Максимович.
Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості / Олександр Максимович Поляков, Інна Олександрівна Журба; В.о. Черкас. держ. технол. ун-т.– Черкаси : ЧДТУ, 2002.– 27 с.
55 пр. – На укр. яз. : 1.35.
ББК Л92-9
-- 1. М'ясопереробна промисловість – Якість.
B 43256
Главный филиал Главный филиал
Поляков, Олександр Максимович.
Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості / Олександр Максимович Поляков, Інна Олександрівна Журба; В.о. Черкас. держ. технол. ун-т.– Черкаси : ЧДТУ, 2002.– 27 с.
55 пр. – На укр. яз. : 1.35.
ББК Л92-9
-- 1. М'ясопереробна промисловість – Якість.