Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Поляков Олександр Максимович - Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості

Поляков Олександр Максимович - Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості

Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор: Поляков Олександр Максимович
Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості
Видавництво: ЧДТУ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 43256
Главный филиал Главный филиал

Поляков, Олександр Максимович.
Методика визначення якості продукції м'ясної промисловості / Олександр Максимович Поляков, Інна Олександрівна Журба; В.о. Черкас. держ. технол. ун-т.– Черкаси : ЧДТУ, 2002.– 27 с.
55 пр. – На укр. яз. : 1.35.

ББК Л92-9

-- 1. М'ясопереробна промисловість – Якість.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025