Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Богомолов О. В. - Технологія переробки продукції тваринництва
Богомолов О. В. - Технологія переробки продукції тваринництва
Книга
Автор: Богомолов О. В.
Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для вузів
Серія: Підручники та учбові посібники
Видавництво: Вид-во Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001 г.
ISBN 5-7763-2137-9
Автор: Богомолов О. В.
Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для вузів
Серія: Підручники та учбові посібники
Видавництво: Вид-во Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001 г.
ISBN 5-7763-2137-9
(UA) Книга
III> 48798
559237 Главный филиал
Богомолов, О. В.
Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для вузів / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. О. Гринченко; За ред. О.А. Богомолова, Ф. В. Перцевий.– Харків : Вид-во Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001.– 241 с.– (Підручники та учбові посібники)
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 5-7763-2137-9 : 12.05.
ББК Л95я73
ББК Л92я73
-- 1. М'ясо – Переробка – Підручники, посібники. 2. Молоко – Переробка – Підручники, посібники. 3. Продукти, яєчні – Переробка – Підручники, посібники.
III> 48798
559237 Главный филиал
Богомолов, О. В.
Технологія переробки продукції тваринництва : Навч. посіб. для вузів / О. В. Богомолов, Ф. В. Перцевий, О. М. Сафонова, Л. М. Тіщенко, О. О. Гринченко; За ред. О.А. Богомолова, Ф. В. Перцевий.– Харків : Вид-во Навчально-методичного центру заочного навчання с.г. вузів України, 2001.– 241 с.– (Підручники та учбові посібники)
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 5-7763-2137-9 : 12.05.
ББК Л95я73
ББК Л92я73
-- 1. М'ясо – Переробка – Підручники, посібники. 2. Молоко – Переробка – Підручники, посібники. 3. Продукти, яєчні – Переробка – Підручники, посібники.