Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Петрова Жанна Олександрівна - Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів
Петрова Жанна Олександрівна - Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів
Автореферат/Дисертація
Автор: Петрова Жанна Олександрівна
Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Петрова Жанна Олександрівна
Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 143453
Главный филиал
Петрова, Жанна Олександрівна.
Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жанна Олександрівна Петрова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 143453
Главный филиал
Петрова, Жанна Олександрівна.
Розробка процесів одержання каротиновмісних харчових продуктів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Жанна Олександрівна Петрова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 22 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.