Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Пути снижения потерь сахара при переработке сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца - резерв...

Пути снижения потерь сахара при переработке сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца - резерв...

Пути снижения потерь сахара при переработке сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца - резерв...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Пути снижения потерь сахара при переработке сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца - резерв... : материалы научно-технического семинара
Видавництво: ИПЦ "Алкон", 2006 г.
ISBN 966-84491-3-4

(UA) Книга
XII> 16224
636534 Главный филиал

Пути снижения потерь сахара при переработке сахарной свеклы и тростникового сахара-сырца - резерв повышения эффективности производства : материалы научно-технического семинара / И.о. АОЗТ "Кристалл".– К. : ИПЦ "Алкон", 2006.– 72 с.
200 экз. – На рус., укр. яз.
ISBN 966-84491-3-4 : 5.00.

ББК П215.2я431

-- 1. Буряк, цукровий – Переробка.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025