Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Чук Володимир Васильович - Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини
Чук Володимир Васильович - Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Чук Володимир Васильович
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
Автор: Чук Володимир Васильович
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2004 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 141563
Главный филиал
Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Володимир Васильович Чук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 16 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 141563
Главный филиал
Чук, Володимир Васильович.
Застосування електротехнологій для комплексної переробки яблучної сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Володимир Васильович Чук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2004.– 16 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.