Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Пректування харчових підприємств з основами САПР

Пректування харчових підприємств з основами САПР

Пректування харчових підприємств з основами САПР
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Пректування харчових підприємств з основами САПР : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберегання та переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 43420
Главный филиал

Пректування харчових підприємств з основами САПР : Методичні вказівки до вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для студентів спеціальності 6.091700 "Технологія зберегання та переробки зерна" напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" денної та заочної форм навчання / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Олег Іванович Шаповаленко, Ганна Іванівна Скорікова, Тамара Володимирівна Корж, Тетяна Іванівна Янюк.– К. : НУХТ, 2002.– 12 с.
75 пр. – На укр. яз. : 0.60.

ББК Л82я73

-- 1. Зерно – Переробка.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025