Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Метельська Наталія Станіславівна - Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності
Метельська Наталія Станіславівна - Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Метельська Наталія Станіславівна
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Метельська Наталія Станіславівна
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 144584
Главный филиал
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Наталія Станіславівна Метельська; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2005.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 144584
Главный филиал
Метельська, Наталія Станіславівна.
Формування асортименту плавлених сирів підвищеної біологічної цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Наталія Станіславівна Метельська; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2005.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.