Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Методи контролю харчових виробництв

Методи контролю харчових виробництв

Методи контролю харчових виробництв
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор:
Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 49343
566135 Главный филиал 566136 Главный филиал

Методи контролю харчових виробництв : Метод. вказівки до викон. лаб. робіт для студ. спец. 6.091709 "Тенологія зберігання, консервування та переробки молока" ден. та заоч. форм навч. / Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Тамара Панасівна Костенко, Н. В. Білоус; О. В. Грек; Уклад. Н. М. Ющенко.– К. : НУХТ, 2002.– 104 с. – На укр. яз. : 5.20.

ББК Л95я73

-- 1. Харчове виробництво – Методичні посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025