Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Варфоломєєв Антон Йосипович - Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів
Варфоломєєв Антон Йосипович - Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів
Автореферат/Дисертація
Автор: Варфоломєєв Антон Йосипович
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис...канд. тех. наук
Видавництво: [б.в.], 2001 г.
ISBN відсутній
Автор: Варфоломєєв Антон Йосипович
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис...канд. тех. наук
Видавництво: [б.в.], 2001 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 130711
Главный филиал
Варфоломєєв, Антон Йосипович.
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис...канд. тех. наук : 05.18.12 / Антон Йосипович Варфоломєєв; В.о. Укр. держ. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2001.– 20 с.
100пр . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 130711
Главный филиал
Варфоломєєв, Антон Йосипович.
Удосконалення технологічних процесів та обладнання для стабілізації якості рідких харчових продуктів : Автореф. дис...канд. тех. наук : 05.18.12 / Антон Йосипович Варфоломєєв; В.о. Укр. держ. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2001.– 20 с.
100пр . – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.