Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Топольник Віра Григорівна - Управління якістю продукції ресторанного господарства

Топольник Віра Григорівна - Управління якістю продукції ресторанного господарства

Управління якістю продукції ресторанного господарства
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Топольник Віра Григорівна
Управління якістю продукції ресторанного господарства : навч. посіб. для студентів вищих навч. закладів
Видавництво: ДонНУЕТ, 2007 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
III> 76290
652666 Главный филиал

Топольник, Віра Григорівна.
Управління якістю продукції ресторанного господарства : навч. посіб. для студентів вищих навч. закладів / Віра Григорівна Топольник; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : ДонНУЕТ, 2007.– 174 с.
220 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-385-055-9 : 9.00.

ББК У9(4УКР)542.414.0-823.2я73-1

-- 1. Ресторанне господарство – Підручники, посібники. 2. Якість продукції – Управління – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025