Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Василів Володимир Павлович - Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв
Василів Володимир Павлович - Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв
Автореферат/Дисертація
Автор: Василів Володимир Павлович
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Василів Володимир Павлович
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 142958
Главный филиал
Василів, Володимир Павлович.
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Володимир Павлович Василів; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 142958
Главный филиал
Василів, Володимир Павлович.
Розроблення та застосування способу електрогідравлічної інтенсифіації процесів харчових виробництв : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Володимир Павлович Василів; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.