Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Лисюк Галина Михайлівна - Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів

Лисюк Галина Михайлівна - Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів

Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Лисюк Галина Михайлівна
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навчальний посібник
Видавництво: Університетська книга, 2009 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 56781
675895 Главный филиал

Лисюк, Галина Михайлівна.
Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів : навчальний посібник / Галина Михайлівна Лисюк, Ольга Володимирівна Самохвалова, Зіновія Іванівна Кучерук, Ольга Миколаївна Постнова, Світлана Георгіївна Олійник, Майя Володимирівна Артамонова; За заг. ред. Галина Михайлівна Лисюк.– Суми : Університетська книга, 2009.– 464 с.
1000 пр.– Бібліогр.: с. 461-463 . – На укр. яз.
ISBN 966-680-437-5 : 24.00.

ББК Л84я73-1

-- 1. Кондитерські вироби, борошняні – Підручники, посібники. 2. Хліб та хлібобулочні вироби – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025