Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Вітвіцький Володимир Валентинович - Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Вітвіцький Володимир Валентинович - Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Книга
Автор: Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
III> 77153
660549 Главный филиал
Вітвіцький, Володимир Валентинович.
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Володимир Валентинович Вітвіцький, Василь Ілліч Ковальчук, Ольга Миколаївна Полонська, М. А. Максимчук, Л. П. Корніяш; В.о. Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу.– К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007.– 480 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
750 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-87851-5-0 : 25.00.
ББК Л92-6
ББК У530.675.12-642.12
-- 1. Продукти, м'ясні – Норми.
III> 77153
660549 Главный филиал
Вітвіцький, Володимир Валентинович.
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Володимир Валентинович Вітвіцький, Василь Ілліч Ковальчук, Ольга Миколаївна Полонська, М. А. Максимчук, Л. П. Корніяш; В.о. Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу.– К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007.– 480 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
750 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-87851-5-0 : 25.00.
ББК Л92-6
ББК У530.675.12-642.12
-- 1. Продукти, м'ясні – Норми.