Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Вітвіцький Володимир Валентинович - Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів

Вітвіцький Володимир Валентинович - Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів

Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Вітвіцький Володимир Валентинович
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів
Серія: Бібліотека спеціаліста АПК
Видавництво: НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
III> 77153
660549 Главный филиал

Вітвіцький, Володимир Валентинович.
Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів / Володимир Валентинович Вітвіцький, Василь Ілліч Ковальчук, Ольга Миколаївна Полонська, М. А. Максимчук, Л. П. Корніяш; В.о. Укр. НДІ продуктивності агропром. комплексу.– К. : НДІ "Украгропромпродуктивність", 2007.– 480 с.– (Бібліотека спеціаліста АПК. Економічні нормативи)
750 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-87851-5-0 : 25.00.

ББК Л92-6
ББК У530.675.12-642.12

-- 1. Продукти, м'ясні – Норми.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025