Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Мельник Оксана Юріївна - Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...

Мельник Оксана Юріївна - Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...

Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ...
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Мельник Оксана Юріївна
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 145259
Главный филиал

Мельник, Оксана Юріївна.
Дослідження технологічних властивостей модифікованих крохмалів і доцільність їх використання при виготовленні харчових концентратів швидкого приготування : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Оксана Юріївна Мельник; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2005.– 20 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025