Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Тюрікова Інна Станіславівна - Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...

Тюрікова Інна Станіславівна - Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...

Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...
Недоступно
 0 из 2
Книга
Автор: Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п... : монографія
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4

(UA) Книга
III> 76441
680596 Главный филиал 680168 Главный филиал

Тюрікова, Інна Станіславівна.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ : монографія / Інна Станіславівна Тюрікова; В.о. Полтав. ун-т споживчої кооперації України.– Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009.– 238 с.
1000 пр.– Бібліогр.: с. 214-220 . – На укр. яз.
ISBN 966-18-4064-4 : 12.00.

ББК У9(4УКР)542.40-521.214

-- 1. Світова організація торгівлі (СОТ). 2. Продукти, харчові – Якість.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025