Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Тюрікова Інна Станіславівна - Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...
Тюрікова Інна Станіславівна - Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п...
Книга
Автор: Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п... : монографія
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4
Автор: Тюрікова Інна Станіславівна
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний п... : монографія
Видавництво: РВВ ПУСКУ, 2009 г.
ISBN 966-18-4064-4
(UA) Книга
III> 76441
680596 Главный филиал 680168 Главный филиал
Тюрікова, Інна Станіславівна.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ : монографія / Інна Станіславівна Тюрікова; В.о. Полтав. ун-т споживчої кооперації України.– Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009.– 238 с.
1000 пр.– Бібліогр.: с. 214-220 . – На укр. яз.
ISBN 966-18-4064-4 : 12.00.
ББК У9(4УКР)542.40-521.214
-- 1. Світова організація торгівлі (СОТ). 2. Продукти, харчові – Якість.
III> 76441
680596 Главный филиал 680168 Главный филиал
Тюрікова, Інна Станіславівна.
Система менеджменту безпечності харчових продуктів для харчових виробництв України в перехідний період приєднання до СОТ : монографія / Інна Станіславівна Тюрікова; В.о. Полтав. ун-т споживчої кооперації України.– Полтава : РВВ ПУСКУ, 2009.– 238 с.
1000 пр.– Бібліогр.: с. 214-220 . – На укр. яз.
ISBN 966-18-4064-4 : 12.00.
ББК У9(4УКР)542.40-521.214
-- 1. Світова організація торгівлі (СОТ). 2. Продукти, харчові – Якість.