Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Юрчак Віра Гаврилівна - Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі

Юрчак Віра Гаврилівна - Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі

Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Юрчак Віра Гаврилівна
Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі : Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної форми навчання
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 49757
568311 Главный филиал

Юрчак, Віра Гаврилівна.
Оптимізація та вдосконалення технологічних процесів галузі : Конспект лекцій для студентів спеціальності 7.091702 "Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів" денної форми навчання / Віра Гаврилівна Юрчак; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : НУХТ, 2002.– 64 с.
170 пр. – На укр. яз. : 3.20.

ББК Л80я73

-- 1. Харчова промисловість. 2. Хліб та хлібобулочне виробництво.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025