Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Ящук Надія Олександрівна - Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання

Ящук Надія Олександрівна - Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання

Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання
Недоступно
 0 из 1
Автореферат/Дисертація
Автор: Ящук Надія Олександрівна
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2009 г.
ISBN відсутній

(UA) Автореферат
A 144123
Главный филиал

Ящук , Надія Олександрівна.
Технологічні властивості зерна і борошна озимого жита залежно від режимів та термінів зберігання : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Надія Олександрівна Ящук ; В.о. Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2009.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.


-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Первинна обробка та зберігання продуктів рослинництва.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025