Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Романенко Олена Валеріївна - Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
Романенко Олена Валеріївна - Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби
Автореферат/Дисертація
Автор: Романенко Олена Валеріївна
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Романенко Олена Валеріївна
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 148414
Главный филиал
Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Олена Валеріївна Романенко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2007.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 148414
Главный филиал
Романенко, Олена Валеріївна.
Споживні властивості нових пресервів на основі прісноводної риби : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Олена Валеріївна Романенко; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2007.– 23 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.