Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кандалей Ольга Валентинівна - Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів
Кандалей Ольга Валентинівна - Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів
Автореферат/Дисертація
Автор: Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Кандалей Ольга Валентинівна
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 148415
Главный филиал
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ольга Валентинівна Кандалей; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 148415
Главный филиал
Кандалей, Ольга Валентинівна.
Технологія м'ясних кулінарних виробів функціонального призначення з використанням фукусів : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Ольга Валентинівна Кандалей; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.