Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Мартинюк Ірина Олександрівна - Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту
Мартинюк Ірина Олександрівна - Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту
Автореферат/Дисертація
Автор: Мартинюк Ірина Олександрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Мартинюк Ірина Олександрівна
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 145348
Главный филиал
Мартинюк, Ірина Олександрівна.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ірина Олександрівна Мартинюк; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 145348
Главный филиал
Мартинюк, Ірина Олександрівна.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів з використанням амаранту : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ірина Олександрівна Мартинюк; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.