Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Сафонова Ольга Миколаївна - Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук...
Сафонова Ольга Миколаївна - Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук...
Автореферат/Дисертація
Автор: Сафонова Ольга Миколаївна
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Сафонова Ольга Миколаївна
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продук... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 146926
Главный филиал
Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Ольга Миколаївна Сафонова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 39 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 146926
Главный филиал
Сафонова, Ольга Миколаївна.
Наукове обгрунтування та розроблення технологій борошняних кондитерських і хлібопекарських продуктів з використанням нетрадиційної борошняної сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.01 / Ольга Миколаївна Сафонова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 39 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.