Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Верхола Леонід Арнольдович - Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового ...
Верхола Леонід Арнольдович - Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Верхола Леонід Арнольдович
Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Верхола Леонід Арнольдович
Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 146912
Главный филиал
Верхола, Леонід Арнольдович.
Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Леонід Арнольдович Верхола; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 146912
Главный филиал
Верхола, Леонід Арнольдович.
Вдосконалення процесу теплової обробки бурякової стружки в дифузійних установках бурякоцукрового виробництва : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Леонід Арнольдович Верхола; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.