Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Васильєв Руслан Олександрович - М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту
Васильєв Руслан Олександрович - М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту
Автореферат/Дисертація
Автор: Васильєв Руслан Олександрович
М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Васильєв Руслан Олександрович
М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 146688
Главный филиал
Васильєв, Руслан Олександрович.
М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Руслан Олександрович Васильєв; В.о. Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького.– Львів : [б.в.], 2010.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Зоотехнія – Годівля тварин і технологія кормів.
A 146688
Главный филиал
Васильєв, Руслан Олександрович.
М'ясні якості свиней при згодовуванні комбінованого силосу з включенням зеленої маси амаранту : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.02.02 / Руслан Олександрович Васильєв; В.о. Львів. нац. ун-т вет. медицини та біотехнологій ім. С. З. Ґжицького.– Львів : [б.в.], 2010.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Зоотехнія – Годівля тварин і технологія кормів.