Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Страшинський Ігор Мирославович - Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ...
Страшинський Ігор Мирославович - Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ...
Автореферат/Дисертація
Автор: Страшинський Ігор Мирославович
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Страшинський Ігор Мирославович
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних ... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 147580
Главный филиал
Страшинський, Ігор Мирославович.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ігор Мирославович Страшинський; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2005.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 147580
Главный филиал
Страшинський, Ігор Мирославович.
Удосконалення технології варених ковбасних виробів шляхом підвищення функціонально-технологічних властивостей сировини : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ігор Мирославович Страшинський; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2005.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.