Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Турчин Ірина Миронівна - Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока
Турчин Ірина Миронівна - Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока
Автореферат/Дисертація
Автор: Турчин Ірина Миронівна
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Турчин Ірина Миронівна
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 149262
Главный филиал
Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ірина Миронівна Турчин; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 20 с.
140 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.
A 149262
Главный филиал
Турчин, Ірина Миронівна.
Розроблення технології голландського брускового сиру з використанням гомогенізації молока : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.04 / Ірина Миронівна Турчин; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 20 с.
140 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія м'ясних, молочних та рибних продуктів.