Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Паливода Світлана Дмитрівна - Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...
Паливода Світлана Дмитрівна - Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут...
Автореферат/Дисертація
Автор: Паливода Світлана Дмитрівна
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Паливода Світлана Дмитрівна
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроут... : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 148317
Главный филиал
Паливода, Світлана Дмитрівна.
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Світлана Дмитрівна Паливода; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.
A 148317
Главный филиал
Паливода, Світлана Дмитрівна.
Удосконалення технології макаронних та хлібних виробів використанням харчових добавок структуроутворювальної дії : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Світлана Дмитрівна Паливода; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Зберігання і технологія переробки зерен, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів.