Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Гніцевич Вікторія Альбертівна - Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з викорис...
Гніцевич Вікторія Альбертівна - Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з викорис...
Автореферат/Дисертація
Автор: Гніцевич Вікторія Альбертівна
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з викорис... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Гніцевич Вікторія Альбертівна
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з викорис... : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 148981
Главный филиал
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Вікторія Альбертівна Гніцевич; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2010.– 37 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 148981
Главный филиал
Гніцевич, Вікторія Альбертівна.
Наукове обгрунтування технологій кулінарної продукції з пінною й емульсійною структурою з використанням амаранту та топінамбура : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.16 / Вікторія Альбертівна Гніцевич; В.о. Київ. нац. торг.-економ. ун-т.– К. : [б.в.], 2010.– 37 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.