Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Топольник Віра Григорівна - Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...
Топольник Віра Григорівна - Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч...
Автореферат/Дисертація
Автор: Топольник Віра Григорівна
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч... : Автореф. дис...д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
Автор: Топольник Віра Григорівна
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харч... : Автореф. дис...д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2002 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 130799
Главный филиал
Топольник, Віра Григорівна.
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування : Автореф. дис...д-ра техн. наук : 05.18.12 / Віра Григорівна Топольник; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : [б.в.], 2002.– 33 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 130799
Главный филиал
Топольник, Віра Григорівна.
Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування : Автореф. дис...д-ра техн. наук : 05.18.12 / Віра Григорівна Топольник; В.о. Харків. держ. акад. технології та орг. харчування.– Харків : [б.в.], 2002.– 33 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.