Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Заготовка мяса и рыбы

Заготовка мяса и рыбы

Заготовка мяса и рыбы
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Заготовка мяса и рыбы : консервирование; соление; копчение; вяление
Видавництво: Слово, 2004 г.
ISBN 966-8258-93-2

(UA) Книга
XIII> 57172
668921 Главный филиал

Заготовка мяса и рыбы : консервирование; соление; копчение; вяление / Авт.-сост. Е. Горшкова.– Днепропетровск : Слово, 2004.– 32 с. – На рус. яз.
ISBN 966-8258-93-2 : 3.00.

ББК Л816.9

-- 1. Страви, м'ясні – Рецепти. 2. Страви з риби та морепродуктів – Рецепти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025