Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Синдеев Юрий Георгиевич - Переработка мяса и субпродуктов в домашних условиях

Синдеев Юрий Георгиевич - Переработка мяса и субпродуктов в домашних условиях

Переработка мяса и субпродуктов в домашних условиях
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Синдеев Юрий Георгиевич
Переработка мяса и субпродуктов в домашних условиях
Серія: Подворье
Видавництво: Феникс, 2000 г.
ISBN 5-222-01153-4

(UA) Книга
XIII> 57179
668951 Главный филиал

Синдеев, Юрий Георгиевич.
Переработка мяса и субпродуктов в домашних условиях / Юрий Георгиевич Синдеев.– Ростов-на-Дону : Феникс, 2000.– 188 с.– (Подворье)
10 000 экз. – На рус. яз.
ISBN 5-222-01153-4 : 8.00.

ББК Л992.3

-- 1. М'ясо та м'ясопродукти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025