Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Махинько Людмила Василівна - Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
Махинько Людмила Василівна - Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності
Автореферат/Дисертація
Автор: Махинько Людмила Василівна
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Махинько Людмила Василівна
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 149890
Главный филиал
Махинько, Людмила Василівна.
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Людмила Василівна Махинько; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.
A 149890
Главный филиал
Махинько, Людмила Василівна.
Удосконалення технології продуктів високотемпературної коекструзії підвищеної харчової цінності : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.01 / Людмила Василівна Махинько; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2007.– 20 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія хлібопекарських продуктів та харчоконцентратів.