Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Лизова Вероніка Юріївна - Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки
Лизова Вероніка Юріївна - Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки
Автореферат/Дисертація
Автор: Лизова Вероніка Юріївна
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Лизова Вероніка Юріївна
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 151280
Главный филиал
Лизова, Вероніка Юріївна.
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Вероніка Юріївна Лизова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 151280
Главный филиал
Лизова, Вероніка Юріївна.
Удосконалення технології ферментованих ковбас з використанням поліфункціональної добавки : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Вероніка Юріївна Лизова; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.