Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бондарчук Зоя Вікторівна - Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
Бондарчук Зоя Вікторівна - Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій
Автореферат/Дисертація
Автор: Бондарчук Зоя Вікторівна
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Бондарчук Зоя Вікторівна
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 151276
Главный филиал
Бондарчук, Зоя Вікторівна.
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зоя Вікторівна Бондарчук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.
A 151276
Главный филиал
Бондарчук, Зоя Вікторівна.
Розробка технології твердого сиру з застосуванням заквасок мезофільних і термофільних лактобактерій : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Зоя Вікторівна Бондарчук; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2010.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Технологія продуктів харчування.