Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Копчения и соления мясных продуктов

Копчения и соления мясных продуктов

Копчения и соления мясных продуктов
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Копчения и соления мясных продуктов
Серія: Коротко о вкусном
Видавництво: ПКФ "БАО", 2003 г.
ISBN 966-548-508-3

(UA) Книга
XIII> 49010
570786 Главный филиал

Копчения и соления мясных продуктов / Сост. Петр Иванович Акунин.– Донецк : ПКФ "БАО", 2003.– 32 с.– (Коротко о вкусном)
30 000 экз. – На рус. яз.
ISBN 966-548-508-3 : 1.60.

ББК Л990.4
ББК Л992.3

-- 1. Кулінарія. 2. Коптіння.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025