Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Потапов Володимир Олексійович - Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини
Потапов Володимир Олексійович - Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини
Автореферат/Дисертація
Автор: Потапов Володимир Олексійович
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Потапов Володимир Олексійович
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини : автореф. дис. ... д-ра техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 152459
Главный филиал
Потапов, Володимир Олексійович.
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Володимир Олексійович Потапов; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2007.– 35 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 152459
Главный филиал
Потапов, Володимир Олексійович.
Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини : автореф. дис ... д-ра техн. наук : 05.18.12 / Володимир Олексійович Потапов; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2007.– 35 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.