Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Севаторов Микола Миколайович - Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
Севаторов Микола Миколайович - Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску
Автореферат/Дисертація
Автор: Севаторов Микола Миколайович
Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Севаторов Микола Миколайович
Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 151176
Главный филиал
Севаторов, Микола Миколайович.
Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Микола Миколайович Севаторов; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2010.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 151176
Главный филиал
Севаторов, Микола Миколайович.
Процес виробництва печінкових паштетів з використанням високого тиску : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Микола Миколайович Севаторов; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2010.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.