Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Бескровний Олексій Іванович - Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас
Бескровний Олексій Іванович - Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас
Автореферат/Дисертація
Автор: Бескровний Олексій Іванович
Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Бескровний Олексій Іванович
Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 150194
Главный филиал
Бескровний, Олексій Іванович.
Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олексій Іванович Бескровний; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2010.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 150194
Главный филиал
Бескровний, Олексій Іванович.
Моделювання та вдосконалення процесу пластифікації кондитерських мас : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Олексій Іванович Бескровний; В.о. Донец. нац. ун-т економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського.– Донецьк : [б.в.], 2010.– 20 с.
120 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.