Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Єщенко Оксана Анатоліївна - Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози
Єщенко Оксана Анатоліївна - Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози
Автореферат/Дисертація
Автор: Єщенко Оксана Анатоліївна
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
Автор: Єщенко Оксана Анатоліївна
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2008 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 157824
Главный филиал
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Оксана Анатоліївна Єщенко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.
A 157824
Главный филиал
Єщенко, Оксана Анатоліївна.
Імітаційне моделювання та оптимізація процесу багатоступеневої кристалізації цукрози : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.12 / Оксана Анатоліївна Єщенко; В.о. Нац. ун-т харч. технологій.– К. : [б.в.], 2008.– 21 с.
130 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв.