Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Кюрчева Людмила Миколаївна - Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування
Кюрчева Людмила Миколаївна - Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування
Автореферат/Дисертація
Автор: Кюрчева Людмила Миколаївна
Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Кюрчева Людмила Миколаївна
Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 151967
Главный филиал
Кюрчева, Людмила Миколаївна.
Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Людмила Миколаївна Кюрчева; В.о. Нац. аграр. ун-т.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 151967
Главный филиал
Кюрчева, Людмила Миколаївна.
Обгрунтування критеріїв придатності столового винограду до низькотемпературного заморожування : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Людмила Миколаївна Кюрчева; В.о. Нац. аграр. ун-т.– К. : [б.в.], 2007.– 21 с.
110 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.