Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Єрмоліна Галина Вікторівна - Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду
Єрмоліна Галина Вікторівна - Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду
Автореферат/Дисертація
Автор: Єрмоліна Галина Вікторівна
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Єрмоліна Галина Вікторівна
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду : автореф. дис. ... канд. с.-г. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 156801
Главный филиал
Єрмоліна, Галина Вікторівна.
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Галина Вікторівна Єрмоліна; В.о. Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.
A 156801
Главный филиал
Єрмоліна, Галина Вікторівна.
Вплив процесів заморожування і дефростації на збереження якості столового винограду : автореф. дис ... канд. с.-г. наук : 06.01.15 / Галина Вікторівна Єрмоліна; В.о. Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України.– К. : [б.в.], 2010.– 21 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Сільськогосподарські науки – Агрономія – Первинна обробка продуктів рослинництва.