Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Цвігун А. Т. - Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах

Цвігун А. Т. - Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах

Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Цвігун А. Т.
Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах
Серія: Порадник господаря
Видавництво: Медобори, 2008 г.
ISBN 966-16-3809-8

(UA) Книга
XIII> 58399
676699 Главный филиал

Цвігун, А. Т.
Виготовлення національних м'ясних продуктів у домашніх умовах / А. Т. Цвігун, Т. М. Приліпко, М. Г. Повозніков, Н. В. Букалова, О. М. Булатович.– Кам'янець-Подільський : Медобори, 2008.– 80 с.– (Порадник господаря)
1000 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-16-3809-8 : 4.00.

ББК Л992.3

-- 1. Страви, м'ясні – Рецепти.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025