Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Черевична Наталія Іванівна - Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
Черевична Наталія Іванівна - Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану
Автореферат/Дисертація
Автор: Черевична Наталія Іванівна
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Черевична Наталія Іванівна
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 156944
Главный филиал
Черевична, Наталія Іванівна.
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Наталія Іванівна Черевична; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2010.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 156944
Главный филиал
Черевична, Наталія Іванівна.
Розробка технології бісквітних напівфабрикатів з використанням мікробного полісахариду ксампану : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Наталія Іванівна Черевична; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2010.– 17 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.