Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Зінченко Марія Георгіївна - Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології
Зінченко Марія Георгіївна - Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології
Книга
Автор: Зінченко Марія Георгіївна
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
Автор: Зінченко Марія Георгіївна
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 58531
685144 Главный филиал
Зінченко, Марія Георгіївна.
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів / Марія Георгіївна Зінченко; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2009.– 188 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-593-772-2 : 9.00.
ББК Л80-13я73-1
ББК Л80-14я73-1
-- 1. Харчова промисловість – Підручники, посібники.
XIII> 58531
685144 Главный филиал
Зінченко, Марія Георгіївна.
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів / Марія Георгіївна Зінченко; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2009.– 188 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-593-772-2 : 9.00.
ББК Л80-13я73-1
ББК Л80-14я73-1
-- 1. Харчова промисловість – Підручники, посібники.