Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Зінченко Марія Георгіївна - Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології

Зінченко Марія Георгіївна - Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології

Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор: Зінченко Марія Георгіївна
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів
Видавництво: НТУ "ХПІ", 2009 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
XIII> 58531
685144 Главный филиал

Зінченко, Марія Георгіївна.
Біохімічні і мікробіологічні основи харчової та бродильної технології : навч. посібник для студентів ВНЗів, у тому числі інозем. студентів / Марія Георгіївна Зінченко; В.о. Нац. техн. ун-т "Харківський політехнічний інститут".– Харків : НТУ "ХПІ", 2009.– 188 с.
300 пр. – На укр. яз.
ISBN 966-593-772-2 : 9.00.

ББК Л80-13я73-1
ББК Л80-14я73-1

-- 1. Харчова промисловість – Підручники, посібники.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025