Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ...

Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ...

Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та ... : Метод. вказівки до викон. курс. та диплом. проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч.
Видавництво: НУХТ, 2002 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 43644
Главный филиал

Процеси і апарати харчових виробництв. Технологія консервування. Технологія зберігання плодів та овочів. Фізико-хімічна та теплофізичні характеристики овочів, фруктів та ягід : Метод. вказівки до викон. курс. та диплом. проектів для студ. спец. 6.091700 напряму 0917 "Харчова технологія та інженерія" ден. та заоч. форм навч. / В.о. Нац. ун-т харч. технологій; Уклад. Віктор Семенович Бодров, Володимир Леонідович Зав'ялов, Іван Федорович Малежик.– К. : НУХТ, 2002.– 36 с.
150 пр. – На укр. яз. : 1.80.

ББК Л910я73

-- 1. Плоди – Зберігання. 2. Овочі – Зберігання.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025