Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Горбань Віктор Григорович - Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
Горбань Віктор Григорович - Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі
Автореферат/Дисертація
Автор: Горбань Віктор Григорович
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
Автор: Горбань Віктор Григорович
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2007 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 154306
Главный филиал
Горбань, Віктор Григорович.
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Віктор Григорович Горбань; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2007.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.
A 154306
Главный филиал
Горбань, Віктор Григорович.
Технологія фаршу з яловичини ферментованої та кулінарних виробів на його основі : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.16 / Віктор Григорович Горбань; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2007.– 19 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія харчової та легкої промисловості – Технологія продуктів харчування.