Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Крокошенко Олена Яківна - Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних...
Крокошенко Олена Яківна - Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних...
Книга
Автор: Крокошенко Олена Яківна
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних... : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" (профіль підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування")
Видавництво: Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка, 2010 г.
ISBN відсутній
Автор: Крокошенко Олена Яківна
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних... : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" (профіль підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування")
Видавництво: Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка, 2010 г.
ISBN відсутній
(UA) Книга
XIII> 59658
691023 Главный филиал
Крокошенко, Олена Яківна.
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних дисциплін" за профілем підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" (профіль підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування") / Олена Яківна Крокошенко; В.о. Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка.– Луганськ : Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка, 2010.– 53 с.
100 пр.– Бібліогр:. с. 52-53 . – На укр. яз. : 3.00.
ББК Л80-6я73-5
ББК У530.67я73-5
-- 1. Харчова промисловість – Технології.
XIII> 59658
691023 Главный филиал
Крокошенко, Олена Яківна.
Методичні рекомендації до виконання курсової роботи з дисципліни "Методика викладання спеціальних дисциплін" за профілем підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування" : для студ. спец. 7.010104 "Професійне навчання" (профіль підготовки "Технологія харчової промисловості та організація громадського харчування") / Олена Яківна Крокошенко; В.о. Луган. нац. ун-т ім. Тараса Шевченка.– Луганськ : Луган. нац. ун-т ім. Т. Шевченка, 2010.– 53 с.
100 пр.– Бібліогр:. с. 52-53 . – На укр. яз. : 3.00.
ББК Л80-6я73-5
ББК У530.67я73-5
-- 1. Харчова промисловість – Технології.