Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини

Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини

Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини : завдання для контрольної і самост. роботи студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємництво" ф-ту заоч. освіти
Видавництво: Вид-во Львівської комерційної академії, 2009 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
B 48125
657629 Главный филиал

Якість і безпечність харчових продуктів та продовольчої сировини : завдання для контрольної і самост. роботи студ. напряму підготовки "Товарознавство та торговельне підприємництво" ф-ту заоч. освіти / В.о. Укоопспілка. Львів. комерц. акад.; Уклад. П. Х. Пономарьов, І. В. Донцова.– Львів : Вид-во Львівської комерційної академії, 2009.– 24 с.
100 пр. – На укр. яз. : .50.

ББК Д80-9я73-5

-- 1. Продукти, харчові – Якість.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025