Одеська національна наукова бібліотека

Повернутися до сайту ОННБ
Бібліотека працює:
понеділок, вівторок, середа, четвер, субота і неділя – з 10.00 до 18.00
Вихідний день – п’ятниця. Останній четвер місяця – санітарний день

Електронний каталог

Відображає документи,
що надійшли до бібліотеки з 2001 р.

Пошук :

  • Нові надходження
  • Простий пошук

  • Автори
  • Видавництва
  • Серії
  • Тезауруси
  • Індекси УДК

Довідка :

  • Як освоїти пошук в ЕК

  • Приклади оформлення бланка вимоги

  • Перелік наукових спеціальностей

  • Скорочені таблиці УДК українською мовою на веб-сайті UDCS

Електронний каталог : Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ...

Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ...

Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ...
Недоступно
 0 из 1
Книга
Автор:
Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в ... : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м.Партеніт, Крим, 2-6 червня 2009 р.
Видавництво: Т-во "Знання" України, 2009 г.
ISBN відсутній

(UA) Книга
IX> 19871
679587 Главный филиал

Застосування продуктів, напоїв та БАД у профілактично-оздоровчому харчуванні населення України в сучасних еколого-економічних умовах : матер. міжнар. наук.-практ. конф., м.Партеніт, Крим, 2-6 червня 2009 р. / В.о. Товариство "Знання" України, Центр "Технології охорони довкілля та медицини", АМН України. Наук. центр радіац. медицини; Редкол. Л. П. Дерев'янко, В. П. Назаров, І. В. Карабанова.– К. : Т-во "Знання" України, 2009.– 159 с.
65 пр. – На укр. яз. : 8.00.

ББК Р123(4УКР)я431

-- 1. Добавки, харчові – Конференції. 2. Продукти, харчові – Конференції.



© Одеська національна наукова бібліотека 2012—2025