Пошук :
Довідка :
Електронний каталог : Непочатих Тетяна Анатоліївна - Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання
Непочатих Тетяна Анатоліївна - Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання
Автореферат/Дисертація
Автор: Непочатих Тетяна Анатоліївна
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
Автор: Непочатих Тетяна Анатоліївна
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : автореф. дис. ... канд. техн. наук
Видавництво: [б.в.], 2005 г.
ISBN відсутній
(UA) Автореферат
A 159828
Главный филиал
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Анатоліївна Непочатих; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.
A 159828
Главный филиал
Непочатих, Тетяна Анатоліївна.
Формування якості цукатів з каротинвміщуючої сировини в процесі їх виробництва та зберігання : автореф. дис ... канд. техн. наук : 05.18.15 / Тетяна Анатоліївна Непочатих; В.о. Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі.– Харків : [б.в.], 2005.– 18 с.
100 пр. – На укр. яз.
-- 1. Технічні науки – Технологія продовольчих продуктів – Товарознавство харчових продуктів.